Μιχ. Ζουραράκης: «Κερδίσαμε δίκαια, θα είμαστε καλή ομάδα»

Ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη νίκη, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το 2-0 επί του Ανθεστίωνα ο Μιχάλης Ζουραράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, σταθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, κάτι που όπως συμπλήρωσε μπορεί να τους στοιχίσει σε μελλοντικά παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη τους.

Επίσης, προανήγγειλε μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα δύο ακόμη προσθήκες.

Στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι, τόνισε: «νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε δίκαια. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί να τελειώνουμε τις φάσεις θα είχαμε μία πιο ευρεία νίκη. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον τερματοφύλακα που δεν τις τελειώσαμε και κάποια στιγμή αυτό μπορεί να μας στοιχίσει. Κερδίσαμε δίκαια, συγχαρητήρια στα παιδιά μας και συνεχίζουμε τη δουλειά.

Παίρνουμε κουράγιο για τη προσπάθεια που κάνουμε στη νέα αυτή κατηγορία. Τη περασμένη αγωνιστική, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ηρόδοτο, ήμασταν ανταγωνιστικοί, στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, σήμερα, εκτός έδρας, πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Το σημαντικό επίσης είναι ότι ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με πέντε μικρούς ποδοσφαιριστές, αυτά είναι ωραία πράγματα και πρέπει να συμβαίνουν. Είμαστε ευχαριστημένοι, κάθε μέρ προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί.

Ίσως την επόμενη εβδομάδα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε δύο ακόμη προσθήκες, είμαστε σε συζητήσεις και σίγουρα θα είμαστε μία καλή ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P