Ο Καλομοίρης «πλήγωσε» τον Αετό Ανωγείων

Με δύο γκολ του Χρήστου Καλομοίρη η Αγία Βαρβάρα πέρασε από το Γαζί, επικρατώντας με 2-1 του Αετού Ανωγείων, στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352748″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352748″]

Η πρώτη φάση ήρθε στο 3ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια του Κοζορώνη Δ. και σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα κατέληξε άουτ.  Ο Αετός απάντησε τρία λεπτά μετά με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Οικονομάκη να περνάει πάνω από το δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 35ο λεπτό ο Καλομοίρης, ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, ένα γκολ το οποίο δεν το πανηγύρισε. Ο Αετός έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις όμως τόσο το διαγώνιο σουτ του Κοζορώνη Δ., όσο και η κεφαλιά του Μαρή ένα λεπτό σταμάτησαν στο δοκάρι.

Ο Καλομοίρης ήταν αυτός που και πάλι έκανε τη… ζημία στους γηπεδούχους, ευστοχόντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 58′ για να γράψει το 0-2. Η ομάδα των Ανωγείων επέστρεψε στο ματς, με το τέρμα του Κανταρτζή να μειώνει σε 1-2.

Ο ΑΣΑΒ έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 72′ όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα, ο Κοζορώνης προσπάθησε να επωφεληθεί, αλλά ο Σκουραδάκης βγήκε σωτήρια και μάζεψε. Στο 79′ ο Αετός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Σταυράτη να πλασάρει και τον Μυλωνάκη να απομακρύνει με τα πόδια.

Στο 89′ ο Χανιωτάκης έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Αγία Βαρβάρα να ξεκινάει νικηφόρα τη σεζόν.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352748″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P