Δύο επιστροφές και δύο ερωτηματικά στον Αλμυρό ενόψει Ερμή Ζωνιανών

Το παιχνίδι της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν για τον Αλμυρό, ο οποίος μετά το ρεπό της Τρίτης επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις ενόψει του κρητικού ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Μετά την ισοπαλία στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αλμυρός έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Γάζι κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Ο Μανώλης Σουτζής θέλει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του την έδρα και να πάρουν την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τους Βακράκο και Καργιωτάκη να προπονούνται κανονικά και εφόσον σήμερα βγάλουν το πρόγραμμα θα δηλώσουν παρών για το ντέρμπι. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ρέγιες, Χαντί που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και σήμερα ουσιαστικά θα φανεί εάν έχουν υποχωρήσει τα προβλήματα και προπονηθούν κανονικά ή όχι.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κοντογιάννης. Στον Αλμυρό πιστεύουν στην ομάδα ότι μπορεί να πανηγυρίσει το τρίποντο έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Γάζι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P