Νίκη του Ηροδότου απέναντι στις πολύ καλές Μοίρες

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη απέναντι στις εξαιρετικές Μοίρες με 2-1.

Στο τελευταίο τους τεστ πριν την σέντρα οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας, το Σάββατο το απόγευμα (09/09) στη Νέα Αλικαρνασσό, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση μια εβδομάδα πριν τα επίσημα παιχνίδια, κόντρα σ’ έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Με πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία, υπομονή οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πότε από το κέντρο και πότε από τα πλάγια να διασπάσουν την καλοστημένη αντίπαλη άμυνα και τα κατάφεραν.

Είχαν το σημαντικότερο διάρκεια, πέτυχαν δύο γκολ. στο 39′ Γαρεφαλάκης από γύρισμα του Βεζιρτζόγλου και στο  61′ ο Βλαχάβας από ασίστ εκ νέου του Βεζιρτζόγλου και φοβερή κάθετη του Μάρα. Παράλληλα οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, στο 42′ ο Φραγκουλάκης και στο 86′ ο Μούκας και δημιούργησαν και πάλι πολλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη η καλοδουλεμένη ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη έδειξε ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστική και ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους εντός και εκτός έδρας.  Ήταν μαχητική, πολύ καλή στα μετόπισθεν και επικίνδυνη στην κόντρα, ισοφαρίζοντας προσωρινά στην έναρξη της επανάληψης στο 47′ με τον Χατζάκη και δημιουργώντας τις δικές της καλές στιγμές στην αναμέτρηση.

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Παγώνης, Κανδηλάκης, Μάρα, Μπάμπης, Μαγάκης, Τριάντης, Φραγκουλάκης, Βεζιρτζόγλου, Αλμπάν, Γαρεφαλάκης.

Έπαιξαν και οι: Καράπαπας, Μπαρδάκης, Φάμπιο, Μπορμπουδάκης, Μούκας.

Μοίρες: Δανδάλης, Φανουράκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδομανωλάκης, Πολυμεριδης, Καργάκης Αλ., Τσακάνι, Ηλιάκης, Αγριμάκης, Παπαδάκης (Μαυρίδης), Χατζάκης.

Έπαιξαν και οι: Σκουτέλης, Σφυριδάκης, Ζωγραφάκης, Τραορέ, Καρταλιανάκης, Μεντουδάκης, Χριστοδουλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P