Πήρε τη μάχη της… Γ΄ Εθνικής ο Αλμυρός

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με άρωμα Γ΄ Εθνικής ο Αλμυρός πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών με 2-1.

Η αναβολή στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής έφερε ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο νέο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυναμικό τρόπο, με τον Αλμυρό να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Χαντί να σκοράρει για το 1-0. Η απάντηση του Ερμή ήταν άμεση, με τον Λίτσκα να φέρνει το ματς στα ίσα με εύστοχη κεφαλιά.

Η ομάδα του Γαζίου είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χαντί και λίγο αργότερα μπόρεσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν μετά από μπαλά στην πλάτη της άμυνας από τον Παπαδομιχελάκη, ο Κοιλιάρας κρέμασε τον Χρήστου για να κάνει το 2-1.

Στην επανάληψη όπως είναι λογικό ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να πάρουν περισσότερα ρίσκα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων προ των πυλών, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε. Πάντως οι δύο προπονητές έμειναν σίγουρα ικανοποιημένοι, καθώς οι ομάδες τους έδωσαν ένα δυνατό τεστ που τους κράτησε σε καλά επίπεδα ρυθμού και έντασης, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Κοντογιάννης Πατηνιώτης, Κοιλιάρας, Κουτάντος, Πιερτζιακόμι, Ρέγιες, Χαντί, Νικολακάκης

Έπαιξαν και οι: Πακιουφάκης, Τουργαϊδης, Ξενοκτιστάκης, Βουϊδάσκης, Ενγκουέμ, Γκόγκος

Ερμής Ζωνιανών: Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Ξηρός, Πλιάτσικας, Γκελοσάνι, Σκουτέλης, Λίτσκας, Κεφαλούκος

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P