Ν. Σουτζής: «Πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση»

Όσα υποστήριξε στο GRANDSPORT ο Νίκος Σουτζής για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και γενικά για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ΑΟ Τυμπακίου.

Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στη φιλική αναμέτρηση με την Κ19 του ΟΦΗ, τονίζοντας πως η ομάδα ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, έχοντας αρκετές ευκαιρίες.

Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας του Τυμπακίου ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση των παικτών σε όλη την προετοιμασία, ευελπιστώντας πως η εικόνα των φιλικών θα μεταφερθεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στο σημερινό φιλικό είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Είχαμε πολλές φάσεις και ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση των παιδιών σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Νομίζω πως η ομάδα έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να δείξουμε την εικόνα που έχουμε βγάλει στα φιλικά και στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P