Ο Ζαρός δείχνει τις βλέψεις του με το… καλημέρα!

Η ομάδα της Μεσσαράς ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με σπουδαίες μεταγραφές και ήδη αυτό αποτυπώνεται στην προετοιμασία και στα φιλικά παιχνίδια.

Ο Ζαρός παραμένει πιστός στο πλάνο του με παιδιά της περιοχής, ωστόσο φέτος κατάφερε να βάλει στο ρόστερ ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες δείχνοντας ικανός να κοιτάξει ψηλά ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μέχρι τώρα ο Φάνης Χαλκιαδάκης έχει δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του στην προετοιμασία και αυτό βγαίνει στα φιλικά, αφού δείχνει η ομάδα ικανή να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως κατηγορίας. Στους «πράσινους» υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, ωστόσο κανείς δεν ξεφεύγει από το πλάνο, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά χωρίς να υπάρχουν τα μεγάλα λόγια.

Στον Ζαρό ανυπομονούν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση κυρίως στην μεσαία γραμμή, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P