Ανακοινώνεται το νέο ΔΣ του Ποσειδώνα – «Παρά τα χτυπήματα συνεχίζουμε κανονικά»

Την επόμενη σελίδα του είναι έτοιμος να ανοίξει ο Ποσειδώνας με τις ανακοινώσεις για το νέο ΔΣ του συλλόγου να αναμένονται εντός της ημέρας.

Μέσω δελτίου τύπου ο πρόεδρος της ομάδας των Πατελών, Αντώνης Βλαχάκης ενημερώνει πως παρά τα χτυπήματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Ποσειδώνας συνεχίζει κανονικά, όντας έτοιμος για την παρουσία του στην Α1 σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα αναφέρει πως όλα είναι έτοιμα για την ανακοίνωση της νέας διοίκησης του συλλόγου, ενώ ενημερώνει όλα τα μέλη του σωματείου, πως μονάχα ο ίδιος και η ταμίας Ηρώ Αλεξάκη είναι υπεύθυνοι για την είσπραξη χρημάτων όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενημερώνουμε όλα τα μέλη -χορηγούς του Σωματείου, ότι δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανένα μέλος της ομάδας για είσπραξη χρημάτων από συνδρομές -οικονομική ενίσχυση – ανανέωση διαφημιστικών πινακίδων – συμφωνίες εγκαταστάσεων, εκτός του νόμιμου εκπροσώπου και προέδρου του Σωματείου ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ και της νόμιμου ταμίας της ομάδας κ ΗΡΩ ΑΛΕΞΑΚΗ .

Επ’ ευκαιρία, παρά τις τελευταίες αναταράξεις που υπήρξαν, δεν βρέθηκε ικανή λύση που να διασφαλίζει την ευημερία και την ολοκληρωμένη αξιοπιστία που απαιτείται για να παραδοθεί νόμιμα η ομάδα σε διάδοχο .

Ωστόσο ενημερώνουμε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Ποντίκαλη συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του με την συμμετοχή της ομάδας στην Α1.

Έχει ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή του στο αθλητικό μητρώο (παραμένει εκκρεμότητα η πιστοποίηση του προπονητή), έχει υποβάλει την φορολογική του δήλωση και βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης έκδοσης δελτίων των νέων αθλητών.

Ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το τμήμα ακαδημίας ποδοσφαίρου υπό την διεύθυνση του κ Αγγέλου Λυριτζή και επίσης έχει αναπτύξει και συμπεριλάβει στο καταστατικό του την νέα δραστηριότητα πολεμικών και παλαιστικών αθλημάτων υπό την διεύθυνση του κ. Εμμ Κλωνάρη που ήδη λειτουργεί στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδώνα.

Τέλος, είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και το νέο Δ.Σ με κάθε νόμιμο τρόπο όπως ορίζει το νέο καταστατικό που εναρμονίζεται στο αθλητικό μητρώο.

Όπως θα διαπιστώνετε από την ανακοίνωση του νόμιμου προέδρου και εκπροσώπου το σωματείο, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα λειτουργεί νόμιμα και εξελίσσεται, όπως αρμόζει στα οργανωμένα σωματεία που θέλουν εκτός της ιστορίας τους να υπάρχει και μέλλον βιώσιμο και ήδη το πλάνο της νέας περιόδου έχει εξασφαλιστεί

Με εκτίμηση
Ο Νόμιμος εκπρόσωπος
Βλαχακης Αντωνης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P