Τέσσερα γκολ και «μοιρασιά» στις Αρχάνες

Δυνατό «τεστ» ανάμεσα σε Γιούχτα και Επισκοπή στις Αρχάνες, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2. 

Φουριόζος μπήκε ο Γιούχτας, ο οποίος στα έξι πρώτα λεπτά είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες με Ροβίθη και Πολυχρόνη, με τον Γιαγκιόζη να δείχνει τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας και τρεις φάσεις.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, η Επισκοπή άνοιξε το σκορ στο 10′! Ο Ντότης μετά από λάθος του Μπρους πήρε τη μπάλα και κρέμασε τον Κόλλια, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγο αργότερα, στο 22′ η Επισκοπή άγγιξε το 0-2, με τον Δωματά να βγαίνει απέναντι από τον Κόλλια, ωστόσο αστόχησε, σπαταλώντας μια σπουδαία ευκαιρία. Τρία λεπτά νωρίτερα έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Βαλαβανόπουλο, με την Επισκοπή να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Η καλή της παρουσία συνδυάστηκε με δεύτερο γκολ, όταν στο 29′ ο Βαλαβανόπουλος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Τζανή και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2 των Ρεθυμνιωτών. Άμεση η απάντηση του Γιούχτα, με τον Μπουτσάκη να μειώνει με κοντινό σουτ με 1-2 για τους γηπεδούχους, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ακόμη ένα γκολ, με τον Γιούχτα να αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας περισσότερες φάσεις και τελικά λίγο πριν το φινάλε με τον Νοικοκυράκη να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2. Καλή εικόνα από την Επισκοπή, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, χρειάζεται δουλειά ο Γιούχτας, ώστε να είναι έτοιμος για τα επίσημα, έχοντας πάντως καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας: Κόλλιας, Γελαδάρης, Κορνηλάκης, Φαζός, Τζανής, Bruce, Μπουτσάκης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Ροβίθης, Αλεξόπουλος

Έπαιξαν και οι: Πρινιωτάκης, Στακάκης, Τουγλής, Κόλα, Θεοδωράκης, Κίσσας, Βρεττός, Γκίνη, Δασκαλάκης.

Επισκοπή: Γκαγκιοζης, Πάτας, Λίμα, Μίχος, Χαϊδος, Κίτος, Δημητρακούδης, Δωματάς, Ντοτης, Cameron, Βαλαβανόπουλος

Έπαιξαν και οι: Αζίζι, Τζωρτζινάκης, Μουντζούρης, Μεργεμόγλου

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P