Οι Πατέλες οφείλουν να στηρίξουν τον Ποσειδώνα

Ο ιστορικός σύλλογος των Πατελών βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ.

Ο Ποσειδώνας είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο Ηράκλειο, με σπουδαία επιτεύγματα στο παρελθόν, μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το σωματείο, ενώ αποτελεί διαχρονικά μία «φωτεινή» πηγή αθλητισμού και πολιτισμού για τις Πατέλες, τον προσφυγικό πληθυσμό της πόλης και συνολικά όλο το Ηράκλειο.

Τα τελευταία χρόνια ο Ποσειδώνας έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων η ομάδα μπόρεσε να επιστρέψει στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Για να διατηρηθεί όμως εκεί και να αξιώσει πρωταγωνιστικούς στόχους η στήριξη των ανθρώπων τω Πατελών είναι πιο αναγκάια από ποτέ.

Αν το προάστιο δείξει την στήριξη που μπορεί να δώσει στο… καμάρι του, είναι δεδομένο πως ο Ποσειδώνας θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές δόξας. Όμως αυτή τη στιγμή αυτό που μετράει είναι οι Πατέλες να συνασπιστούν γύρω από τον Ποσειδώνα, έναν σύλλογο που έχει φέρει μεγάλες χαρές και επιτυχίες στη γειτονία, όντας πάντα ένας αρωγός πολιτισμού…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P