Τρία ταλέντα του ΠΟΗ στην Κ15 του ΟΦΗ

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον ΠΟΗ θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κ15 του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τους Αντόνιο Σταύρε (2009), Νίκο Κλωνάρη (2010) και Μάνο Μαρκετάκη (2009) οι οποίοι θα συνεχίσουν στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, μετά το επιτυχημένο περάσμα τους από τον ΠΟΗ.

Ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου πιστός στις αξίες και τις φιλοσοφίες αναδυκνείει για ακόμη μία φορά ταλέντα μέσα από τα σπλάχνα τα οποία στελεχώνουν ομάδες του Ηρακλείου, της Κρήτης και όχι μόνο. Μάλιστα με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου ευχαριστεί τους Μάνο Μαρκετάκη, Αντόνιο Σταύρε και Νίκο Κλωνάρη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα τους που τώρα ξεκινάει».

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ