Με μεγάλη συμμετοχή και αισιοδοξία ξεκίνησε ο Αστέρας Μυρτιάς

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Αστέρα Μυρτιάς.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (21/8) η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Αστέρα Μυρτιάς, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για μία θετική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Το παρών μάλιστα έδωσαν και οι άνθρωποι της διοίκησης που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της ομάδας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέρου που την περσινή χρονιά είχε μία εξαιρετική πορεία, χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο, θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, διατηρώντας μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ και προσθέτοντας ορισμένους ποιοτικούς παίκτες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα…

Είναι βέβαια και μία μεταβατική χρονιά για την ομάδα, μετά το θάνατο του Γιάννη Ασσαργιωτάκη που είχε προσφέρει πολλά στο σωματείο. Πάντως ο Αστέρας Μυρτιάς θέλει να καθιερωθεί στην κατηγορία και αν τα καταφέρει, να πάει ένα βήμα ψηλότερα παίρνοντας την άνοδο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής, Δημήτρης Τσέρος ευχήθηκε σε όλους για μία καλή σεζόν, δίχως προβλήματα: «Εύχομαι σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφους, να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς. Μακάρι να κυλήσουν όλα καλά σε όλα τα επίπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P