Καθάρισαν το γήπεδο λίγο πριν την «πρώτη» στην Αγία Βαρβάρα

Λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην δράση η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας οι άνθρωποι του σωματείου μαζί με εθελοντές καθάρισαν τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Με ανακοίνωση της η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την προσπάθεια και την ανταπόκριση στο κάλεσμα, όπως γίνεται συνήθως κάθε χρόνο, ενώ με αφορμή την πρώτη προπόνηση ευχήθηκε σε όλα τα σωματεία καλή χρονιά με υγεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Λίγες ώρες πριν την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είχαμε την καθιερωμένη καθαριότητα. Μαζευτήκαμε λοιπόν τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας μαζί με αρκετούς εθελοντές. Και αν εμείς έχουμε την “υποχρέωση” να το κάνουμε, αυτοί άφησαν τις δουλειές τους κυριακάτικα και ανταποκρίθηκαν στο τηλέφωνο μας για βοήθεια.

Με αφορμή λοιπόν τον Κωστή και τον όμηρο και με τον φόβο μην ξεχάσουμε κανέναν, ευχαριστούμε τον Νίκο, τον Φώτη, τον Μανώλη και γενικά όλους τους εθελοντές που έχουμε στο πλευρό μας οπότε χρειαστεί. 

Η ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχει πολλές δύσκολες στιγμές αλλά έχει και πολύ όμορφες και όταν νιώθεις ότι έχεις μια κοινωνία δίπλα σου που σε στηρίζει παίρνεις δύναμη.

Καλή σεζόν σε όλα τα σωματεία με υγεία»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P