Με κάθε επισημότητα στο Λίντο ο Κ. Φιλοξενίδης – Στο «τιμόνι» της Δόξας Ηρακλείου ο Ν. Κουρουπάκης

Ο Κώστας Φιλοξενίδης με κάθε επισημότητα στο «τιμόνι» του Λίντο – Αντικαταστάτης του στη Δόξα Ηρακλείου ο Νίκος Κουρουπάκης!

Στο «τιμόνι» του Λίντο ο Κώστας Φιλοξενίδης

Το ???????????????????????????????????????? σας είχε αποκαλύψει την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα σε Κώστα Φιλοξενίδη και Λίντο, η οποία έλαβε πριν από λίγο επίσημη μορφή, ενώ επίσης ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Νίκου Κουρουπάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον Κώστα Φιλοξενίδη ως προπονητή της πρώτης ομάδας του ΑΣ ΛΙΝΤΟ. Ακολουθώντας μια εξαιρετική χρονιά στην θυγατρική ομάδα του ΑΣ ΛΙΝΤΟ, τη Δόξα Μασταμπά, είμαστε σίγουροι ότι θα μεταφέρει την ξεχωριστή ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και στην Α2.

Πρόκειται για έναν προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA Β΄ με αρκετή εμπειρία καθώς έχει περάσει από τους πάγκους του Μαραθώνα (έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα σε Β’ και Α2 ΕΠΣΗ), Αθλόπολις και την ακαδημία του ΠΟΑ.

Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Νικόλαου Κουρουπάκη, μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Δόξας και την ακαδημία του Λίντο. Ο Νίκος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής κάτοχος διπλώματος UEFA Β΄ και έχει περάσει από την ακαδημία των Νέων Ηροδότου, του Παναθηναϊκού Ηρακλείου και προπονητής στον ΠΟΗ στην Α2 κατηγορία ΕΠΣΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P