Στόχος ένα δυνατό σύνολο

Ο Δίας μετά την έλευση του Κυριάκου Γαλανού στη τεχνική ηγεσία της ομάδας, ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ, είναι μια καλή πορεία, με ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα από καλό ποδόσφαιρο και άπαντες να ευχαριστηθούν την παρουσία τους στο ενεργητικό του σωματείου, έχοντας και οικογενειακό κλίμα.

Η αρχή στον σχεδιασμό έγινε με την απόκτηση του Σταμάτη Καραμίκη, ενός ποδοσφαιριστή που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Κυριάκο Γαλανό, τη περασμένη σεζόν στον Ηρακλή Νιπιδιτού, με τον ικανό επιθετικό να αποτελεί και το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας.

Η συνέχεια περιέλαβε τρεις ανανεώσεις, από ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού, παίκτες οι οποίοι μπορούν να σταθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο λόγος για τους Τσιριντάνη, Βιτσαρά και Γουργουλά, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασίας του με τον Δία και για τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα, φυσικά έπεται συνέχεια τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων όσο και στη μεταγραφική ενίσχυση, με στόχο των ανθρώπων της ομάδας να είναι ένα δυνατό σύνολο, πραγματοποιώντας μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τη περσινή δύσκολη σεζόν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P