Πάει στα… σίγουρα το Άλογο Μαλεβιζίου

Στο… κόκκινο δουλεύουν οι μηχανές στο Άλογο Μαλεβιζίου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 ΕΠΣΗ και η προσμονή στο στρατόπεδο του σωματείου είναι μεγάλη, αφού άπαντες θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί.

Η παραμονή του Μάικ Παρθενάκη στο τιμόνι της ομάδας ήταν γνωστή πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η Β2 ΕΠΣΗ, αφού τόσο η νοοτροπία όσο και οι άριστες σχέσεις διοίκησης προπονητή το έκαναν αυτονόητο. Παράλληλα γνωστό ήταν ότι θα κρατήσει και τον βασικό κορμό της ομάδας, που οδήγησε το Άλογο μέχρι την Α2 κατηγορία.

Ωστόσο οι μεταγραφές δεν ήταν γνωστές. Εδώ και μερικές εβδομάδες διοίκηση και Μάικ Παρθενάκης δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα την ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχουν ανακοινωθεί τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν παραστάσεις στην Α1 ΕΠΣΗ. Ο λόγος για τους Μιχάλη Ζερβό, Μάνο Φουκάκη και Μιχάλη Σαμόλη, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Άλογο Μαλεβιζίου.

Οι προσθήκες αυτές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, αφού και οι τρεις έχουν παραστάσεις από την μεγαλύτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων στο Ηράκλειο, κάνοντας μάλιστα και καλή πορεία με την ομάδα της Γέργερης. Σίγουρα στο μπλοκάκι του Παρθενάκη υπάρχουν περαιτέρω ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και εμπειρία και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P