Αντ. Βλαχάκης: «Αυτή είναι η θέση της ομάδας μου – Ενδιαφέρομαι μόνο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές»

Την δική του απάντηση του στο θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Κακουλάκη, έδωσε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Αντώνης Βλαχάκης.

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή από τον Ποσειδώνα, με δήλωση του ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός ξεκαθάρισε πως ο παίκτης ανήκει ακόμα στην ομάδα των Μαλίων.

Ο Αντώνης Βλαχάκης με δήλωση του επαναλαμβάνει ότι ο Ποσειδώνας δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για κανέναν παίκτη και ότι τον απασχολούν μονάχα οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με αφορμή την ανακοίνωση του αγαπητού διαχρονικά και για ιδιαίτερους λόγους συλλόγου του ΠΑΝΟΜ δηλώνω τα εξής

Πριν από λίγες μέρες δήλωσα ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ποδοσφαιριστή που δεν έχει λύσει την συνεργασία του με το σωματείο του. Όπως μάλιστα ανέφερε η δήλωση μου ζητούσα συγνώμη αν παρασύρθηκα στην νέα μόδα που ακολούθησαν αρκετά σωματεία έναντι στον Ποσειδώνα μας ανακοινώνοντας αρκετούς παίκτες που είχαν συμβόλαια με την ομάδα μας για 2 χρόνια ακόμη. Και μάλιστα οι πρόεδροι τους ούτε καν μπήκαν στην διαδικασία να μιλήσουν μαζί μας …

Για το θέμα που προέκυψε με τον κ. Κακουλάκη, νομίζω ότι όπως μας δήλωσε ο παίκτης, είχε ξεκαθαριστεί η σχέση του με το σωματείο και υπήρχε μια οικονομική διαφορά η οποία όπως πληροφορήθηκα ήταν θέμα του ΔΣ για την απόφαση της αξίας του ποδοσφαιριστή, που θα ζητούσε ο ΠΑΝΟΜ και ο πρόεδρος του.

Μίλησα με μέλος του ΔΣ και τον ενημέρωσα ότι προσωπικά, χρήματα το σωματείο μας δεν έχει σκοπό να δώσει σε κανέναν πρόεδρο και ότι ενδιαφέρομαι μόνο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Αυτή είναι η θέση της ομάδας μου!

Εύχομαι καλή συνέχεια με επιτυχίες σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές και να έχουμε υγεία να επικοινωνούμε με διάθεση και αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P