Γ. Μανιαδάκης: «Η Παλιανή πρόσφερε τις συνθήκες που αναζητώ»

Ο Γιώργος Μανιαδάκης συνεχίζει την καριέρα του στην Παλιανή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε στις δηλώσεις του στο GRANDSPORT πως ο τρόπος προσέγγισης της Παλιανής τον έκανε να την επιλέξει, παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τον πρόεδρο Δ. Τυράκη και τον προπονητή, Λ. Κορνάρο, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως όσο μένει υγιής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η ομάδα της Παλιανής έδειξε ότι με θέλει περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες πού με είχαν προσεγγίσει. Εγώ πλέον λόγω δουλειάς έχω κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που αναζητώ και αυτές προσφέρονται από την νέα μου ομάδα την Παλιανή.

Το ότι με γνωρίζει πολύ καλά σαν ποδοσφαιριστή ο πρόεδρος κύριος Τυράκης, αλλά και η συζήτηση που κάναμε με τον προπονητή κύριο Κορνάρο με έκαναν να πω το ναι.

Για τους στόχους τις ομάδας δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά διότι δεν έχω πλήρη εικόνα της ομάδας. αλλά επίσης τον μεταγραφών που πρόκειται να γίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όλες τις ομάδας που αγωνίζομαι θέλω να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα στο οποίο παίζουν.

Όσο για εμένα όσο έχω την υγεία μου, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, πάρα το προχωρημένο της ηλικίας μου. Ίσως κάνω κάτι σωστά ή δεν κάνουν κάτι καλά οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές, η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στην μέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P