Αντ. Βλαχάκης: «Στον Ποσειδώνα θα παίζει μόνο όποιος γουστάρει και είναι ελεύθερος»

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα εξέφρασε το παράπονο του για πως έχει εξελιχθεί το τοπικό ποδόσφαιρο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Ο Αντώνης Βλαχάκης κάλεσε ώστε να σταματήσει το φαινόμενο του να μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές των τοπικών ομάδων λόγω χρημάτων, κάτι που θεωρεί πως κάνει κακό στο άθλημα, αλλά και στους ίδιους τους παίκτες.

Μάλιστα έκανε γνωστό πως στην ομάδα των Πατελών από δω και στο εξής θα αγωνίζονται μονάχα ποδοσφαιριστές που έχουν εξασφαλίσει την ελευθερία τους από άλλους συλλόγους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο φετινός αθέμιτος ανταγωνισμός που έχει καλλιεργηθεί ειδικά σε νέα παιδιά που μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά, εκτιμώ ότι δεν θα οδηγήσει σε αίσιο τέλος και θα έχει δυστυχώς καταστροφικά αποτελέσματα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές!

Καταλαβαίνω ότι βρέθηκαν αρκετά έτοιμα… χρήματα σε κάποια σωματεία, αλλά καλό είναι τώρα που είναι νωρίς να το σταματήσουν όλοι οι παράγοντες! Είναι λυπηρό αυτό το φαινόμενο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή σε μια ερασιτεχνική ομάδα, που συντηρείται με δυσκολία, να ακολουθήσει αυτήν νέα μόδα που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ακαδημίες και ομάδες!

Από σήμερα κανένας ποδοσφαιριστής, που ανήκει σε ακαδημία ή ακόμη και σε ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα, δεν τον θέλουμε στην ομάδα μας, ότι και αν αλλάξει στο σωματείο που εκπροσωπώ. Δεν θέλουμε να επικοινωνήσει μαζί μας κανείς ποδοσφαιριστής, αν δεν έχει πάρει την ελεύθερα στα χέρια του!

Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που δελεάζονται τόσο εύκολα σε αυτήν την ηλικία .

Τέλος ζητώ συγνώμη αν παρασύρθηκα αρχικά, ίσως και εγώ ο ίδιος! Στον φετινό Ποσειδώνα θα παίζει μόνο οποίος γουστάρει και είναι ελεύθερος από οτιδήποτε εξάρτηση… παντός τύπου.

Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα αφήσουμε να γίνει παζάρι των ονείρων των νέων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P