
Για την μεταγραφή του στον Ρούβα, αλλά και για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Κουτσογιαννάκης.
Ο ικανός μπακ-χαφ ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον Κώστα Μπουμάκη για την συνεργασία που είχαν, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για την ομάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Ρούβα τονίζοντας πως είναι ένα ιστορικό σωματείο και πως η φιλοσοφία της ομάδας ταιριάζει απόλυτα με τις δικές του.
Για τον ΠΑΟΚ: «Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Μπουμάκη. Δεν έχω λόγια για το πόσο κύριος ήταν απέναντι μας τον 1.5 χρόνο που ήμουν εκεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Λεμονάκη, Πανταζή που ήταν δίπλα μας κάθε μέρα και τους συμπαίκτες μου που είχαμε το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει έως σήμερα. Καλή συνέχεια να έχουν με υγεία και εις το επανιδείν».
Για την μεταγραφή του στον Ρούβα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ρούβα. Η ομάδα της Γέργερης είναι ένα ιστορικό σωματείο, έχει ανθρώπους που την αγαπάει την ομάδα και βγάζει υγεία. Το πλάνο και η φιλοσοφία του Ρούβα ταυτίζονται με εμένα και το έκανε πολύ εύκολο στο να απαντήσω θετικά. Εύχομαι υγεία, καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να τερματίσει εκεί που θα στοχεύσει στην αρχή της σεζόν».