«Χτίζεται» με δικά του παιδιά

Καλοκαίρι… αλλαγών είναι αυτό που υπάρχει στον Ποσειδώνα, με την ομάδα να αναμένεται διαφορετική σε μεγάλο βαθμό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Πρώτα από όλα, στο διοικητικό κομμάτι, θα υπάρξουν πολλά νέα πρόσωπα στο νέο Δ.Σ. της ομάδας, όπως εξάλλου έχει αναφέρει και ο Αντώνης Βλαχάκης, ενώ αλλαγή υπήρξε και στην άκρη του πάγκου, με τον Νίκο Σουτζή να αποχωρεί και τον Γιώργο Ποντίκαλη να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό έχουν αποχωρήσει από το ιστορικό σωματείο, ωστόσο ο Ποσειδώνας «χτίζεται» με τα δικά του παιδιά, έχοντας διατηρήσει στο ρόστερ του στους Ντελάκη, Ασλαματζίδη και Μαυράκη μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, στο μεταγραφικό παζάρι, έχει αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές, με τους Βασίλη Κουρλετάκη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Ποσειδώνας και τις απαιτήσεις του σωματείου, Φώτη Φραγκιαδάκη και Κωνσταντίνο Κακουλάκη να φορούν τη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν.

Επιπρόσθετα, αναμένονται και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, από την ευρύτερη περιοχή να στελεχώσουν την ομάδα, με τον Ποσειδώνα να θέλει να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που αγαπούν το σωματείο να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια στην Α1 ΕΠΣΗ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P