Ετοιμάζονται δυνατές μεταγραφές για έναν ισχυρό Αετό

Ο Αετός Ανωγείων αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να φανεί αντάξιος της ιστορίας του.

Η ομάδα των Ανωγείων θέλει την νέα σεζόν να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία, διεκδικώντας όσα περισσότερα μπορεί και με αυτήν την σκέψη θα κινηθεί και στο μεταγραφικό παζάρι, ετοιμάζοντας δυνατές και ουσιαστικές μεταγραφές.

Το ιστορικό σωματείο, συνεχίζει τον σχεδιασμό του, διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού της περασμένης σεζόν, που ειδικά στο δεύτερο μισό έβγαλε στο χορτάρι όλες τις δυνατότητες που έχει.

Οι μεταγραφές που έρχονται αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Παναγιώτη Λαδουκάκη, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αετό να έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Ζωνάκη, αποτελώντας και τη πρώτη μεταγραφή της νέας σεζόν.

Παρά την σημαντική αποχώρηση του Λευτέρη Κεφαλογιάννη, πρώτος σκόρερ της ομάδας τη περσινή σεζόν,  που συνεχίζει στην Α1 και στη Χερσόνησο, ο Μάνος Κανταρτζής έχει την ποιότητα να τον αντικαταστήσει επάξια, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα, ενώ αναμένεται ενίσχυση κυρίως στον άξονα και στα εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής και σε άλλη θέση αν κριθεί εξαιρετική περίπτωση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αετός θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν, θέλοντας να αφήσει πίσω τα δύο πρόσωπα που έδειξε τη σεζόν 2022-2023…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P