Κυρ. Γαλανός: «Τιμή μου που βρίσκομαι στον Δία – Να είναι οικογενειακό το κλίμα»

Ο Κυριακός Γαλανός μετά το πέρασμα του από τον Ηρακλή Νιπιδιτού, είναι πλέον ο νέος προπονητής του Δία.

Νέος προπονητής στον Δία ο Κ. Γαλανός!

Ο ικανός τεχνικός, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού σωματείου, αναφέροντας πως αποτελεί για εκείνον ιδιαίτερη τιμή που βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα, συμπλήρωσε πως το κλίμα στις τάξεις του Δία επιθυμεί να είναι οικογενειακό, ενώ έστειλε και το μήνυμα του για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τιμή μου που θα βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Θα προσπαθήσω και εγώ με ό,τι μπορώ να καταφέρω και εγώ να δείξω κάποια πράγματα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Ξεκινάμε με το υπάρχον ρόστερ και στόχος μας είναι να μείνει ο κορμός. Θα υπάρξει μια συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία, τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων και των μεταγραφών, όσο και για την προετοιμασία.

Το κλίμα θέλω να είναι οικογενειακό, να είμαστε μια οικογένεια. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα, την πονάει την ομάδα, θέλει να την βλέπει να κερδίζει και εγώ του υποσχέθηκα να παίρνουμε νίκες και να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Μέλημα μου είναι το ωραίο ποδόσφαιρο, να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, με ένα μείγμα νεότερων και πιο έμπειρων, και να δείξουμε τι ομάδα είναι ο Δίας.

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε ποιοι θα είναι δίπλα μου στο προπονητικό τιμ και θα είμαστε μια ομάδα με οργάνωση. Η ομάδα αυτή πρέπει να κάνει προπονήσεις για να δουλεύουμε και να βγαίνουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Προπόνηση, δουλειά και στον αγωνιστικό χώρο νίκες και θετικά αποτελέσματα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P