Ν. Ντελάκης: «Αγαπάω τον Ποσειδώνα και πάντα θα έχει τον πρώτο λόγο»

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ποσειδώνα, αλλά και για τον στόχο της νέας χρονιάς μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Νίκος Ντελάκης.

Ο αρχηγός της ομάδας των Πατελών έμεινε για έναν ακόμα χρόνο και στις δηλώσεις του τόνισε ότι αγαπάει το σωματείο και έχει πάντα τον πρώτο λόγο για εκείνον. Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους του φετινού Ποσειδώνα που θα είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και το ωραίο ποδόσφαιρο.

Δεν το κουνάει από τον Ποσειδώνα ο Ν. Ντελάκης!

Συγκεκριμένα για την παραμονή του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Ποσειδώνα για έναν ακόμα χρόνο. Ο λόγος της ανανέωσης μου είναι ξεκάθαρα η αγάπη μου για το σωματείο. Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Είναι η ομάδα της γειτονιάς μου και πάντα θα έχει τον πρώτο λόγο για εμένα».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του: «Φέτος θέλουμε να παίξουμε ξανά ωραίο και σωστό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και στην συνέχεια να κοιτάξουμε για μια καλή πορεία. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα όλα τα χρόνια. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να βοηθήσω τον Ποσειδώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P