Λ. Αποδουλιανάκης: «Αφήσαμε κάτι στη μέση, ο ΑΣΑΒ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την αγωνιστική δράση λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού ο Λεωνίδας Αποδουλιανάκης είναι πανέτοιμος να βοηθήσει ξανά την Αγία Βαρβάρα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ξανά σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο ίδιος αναγνωρίζει πως ήταν ένας δύσκολος δρόμος, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που ταλαιπωρείται από έναν μεγάλο τραυματισμό, αλλά νιώθει πως κάτι έχει μείνει στη μέση.

Ταυτόχρονα βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, λέγοντας πως η Αγία Βαρβάρα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και στοχεύει στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία,

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία και στο ποδοσφαιρικό κόσμο καλή νέα σεζόν, χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς.

Μετά από ένα χρόνο επιστρέφω από το σοβαρό τραυματισμό μου, γιατί νιώθω ότι κάτι αφήσαμε στη μέση με το σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη, δύσκολη και επίμονη κατάσταση να προσπαθείς να επιστρέψεις από ένα τέτοιο τραυματισμό και μάλιστα για δεύτερη φορά αλλά πάντα με αισιοδοξία και δύναμη και φυσικά τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου μπορείς να τα καταφέρεις.

Είμαι αρκετά χαρούμενος που για 4η συνεχή χρονιά θα προσπαθήσω όπως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να πετύχει τους στόχους της. Και πέρσι παρόλο τον τραυματισμό μου ήμουν δίπλα στην ομάδα σε ένα άλλο ρόλο βοηθώντας όπως μπορούσα. Όπως φυσικά και η ομάδα ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα.

Όπως προ είπα αφήσαμε ένα στόχο στη μέση και ελπίζω φέτος να το πετύχουμε. Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του Ηρακλείου και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά με πάρα πολύ καλές ομάδες αλλά κρίνοντας από τη δική μου ομάδα αλλά και την πορεία της πέρσι με τόσες αντιξοότητες και δυσκολίες, χωρίς γήπεδο για πάνω από 6 μήνες και χάνοντας το πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έτσι κι αλλιώς ο ΑΣΑΒ πρέπει και είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν τη δίψα και την όρεξη για αρκετή δουλειά, καλό και σωστό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτά την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αυτό που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια στον ΑΣΑΒ, το οποίο και είναι και ο λόγος που η ομάδα πάντα πρωταγωνιστεί είναι το άριστο και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μεταξύ διοικούντων, προπονητών, παικτών και όλων όσων είναι δίπλα στην ομάδα. Και είναι από τους βασικούς λόγους που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την ομάδα.

Θα ήθελα τέλος να καλέσω τον κόσμο της ομάδας και του χωριού να έρθει να μας στηρίξει σε αυτή τη προσπάθεια, ειδικά τώρα στο νέο γήπεδο, το οποίο επιτέλους είναι γεγονός.

Και πάλι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P