Λ. Κεφαλογιάννης: «Οι δρόμοι μας με τον Αετό Ανωγείων κάποια στιγμή θα συναντηθούν ξανά – Φεύγω για το βήμα παραπάνω»

Το δικό του… αντίο στον Αετό Ανωγείων έστειλα μέσα από το ???????????????????????????????????????? ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης. 

Ο νεαρός επιθετικός μετά από μια μαγική χρονιά με 22 τέρματα, αποχώρησε από το σωματείο και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού ήδη μιλάει με αρκετές ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, προκειμένου να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσης.

Ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις του αποχαιρέτησε τον Αετό Ανωγείων, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τον Γιάννη Σαλούστρο. Παράλληλα άφησε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.

Συγκεκριμένα για την αποχώρηση του ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αετό Ανωγείων για την συνεργασία που είχαμε και το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και ειδικότερα τον Γιάννη Σαλούστρο. Μου φέρθηκαν άψογα και θα έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές από την ομάδα. Δεν λέω αντίο στον Αετό Ανωγείων, γιατί κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανά συναντηθούν. Εύχομαι η ομάδα να κάνει μια καλή χρονιά φέτος και να πετύχει τους στόχους της». 

Για τις βλέψεις του για τη νέα χρονιά: «Ο λόγος που έφυγα από τον Αετό είναι γιατί θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να κάνω το παραπάνω βήμα. Είμαι σε επαφή με ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ και θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Στόχος μου είναι να κάνω μια χρονιά όπως την περυσινή με πολλά γκολ και να βοηθήσω όποια ομάδα αγωνιστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P