Σπ. Βιολάκης: «Ήθελα να τελειώσω την πορεία μου εκεί που ξεκίνησα»

Για την μεταγραφή-επιστροφή στον Ηρακλή Νιπιδιτού, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Σπύρος Βιολάκης. 

Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα του Ηρακλή Νιπιδιτού και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία αυτή, ενώ στην συνέχεια ξεκαθάρισε τον λόγο που επέστρεψε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει ο ίδιος αλλά και η ομάδα για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα για τους λόγους που γύρισε στον Ηρακλή Νιπιδιτού ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια και θα φορέσω ξανά την φανέλα του Ηρακλή Νιπιδιτού. Ο λόγος που επέστρεψα είναι για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι θα βρω πολύ καλούς φίλους που γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Μάλιστα πήγα για να τελειώσω την πορεία μου από εκεί που ξεκίνησα».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του: «Ο στόχος της ομάδας είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες να αποκτήσουν εμπειρία για την μετέπειτα πορεία τους. Τώρα όσον αφορά τον προσωπικό μου στόχο θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου και να τελειώσουμε την χρονιά με υγειά όλοι μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P