Ασίτες: Ξεκινάει ο σχεδιασμός – Πρώτος στόχος ο προπονητής και οι ανανεώσεις

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ στις Ασίτες, ξεκινώντας έτσι και επίσημα η επόμενη ημέρα του σωματείου.

Μετά την αλλαγή προέδρου στις Ασίτες, αναμένεται το βράδυ να πραγματοποιήσουν διοικητικό συμβούλιο, ώστε να βάλουν κάτω όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο, προκειμένου να μπει στη νέα εποχή από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα «Λιοντάρια» στοχεύουν αρχικά στο θέμα προπονητή, καθώς έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους τεχνικούς και στο σημερινό Δ.Σ. αναμένεται να συζητηθεί το θέμα αυτό, ώστε να κλείνει η ομάδα κάθε ανοιχτό μέτωπο.

Παράλληλα στις Ασίτες θα έχουν επαφή με τους αρχηγούς της ομάδας με το κλίμα να είναι αισιόδοξο ότι θα παραμείνουν, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ακόμα θα συζητηθούν και οι χοροεσπερίδες που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυση του σωματείου.

Το σημερινό Δ.Σ. αναμένεται να βγάλει… ειδήσεις, αφού πλέον στις Ασίτες, έχουν σηκώσει μανίκια για την επόμενη ημέρα, θέλοντας άπαντες να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P