Γ. Ποντίκαλης: «Χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα – Όλοι μαζί να πάμε τον Ποσειδώνα ψηλά»

Ο Γιώργος Ποντίκαλης είναι ο νέος προπονητής του Ποσειδώνα, επιστρέφοντας στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο GRANDSPORT αναφέροντας πως είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο να επιστρέφει στην ομάδα των Πατελών. Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση για αυτή την ευκαιρία, ενώ έδωσε σύνθημα ενότητας, με στόχο ο Ποσειδώνας να έχει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, αυτή τη φορά με φόρμα και όχι με την ιστορική φανέλα του Ποσειδώνα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Αντώνη Βλαχάκη και τον Αλέξναδρο Αλέκου για την ευκαιρία να ξαναφορέσω το σήμα του Ποσειδώνα. Πιστεύω και ελπίζω όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και ο κόσμος των Πατελών που τον θέλουμε δίπλα μας, να σπρώξουμε την ομάδα και να την φέρουμε ψηλά.

Θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να καταφέρουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, με μία πορεία ανάλογη με την περσινή».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P