Αποχωρεί από τον ΠΟΗ ο Ν. Κουρουπάκης – «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Ο Νίκος Κουρουπάκης αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου.

Ο ικανός τεχνικός οδήγησε τον ΠΟΗ την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, έχοντας σαν φιλοσοφία την χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την αναπτυξιακή ομάδα της ακαδημίας.

Ο ίδιος αναφέρει στη δήλωση του στο GRANDSPORT πως ήταν μία απόφασιση από κοινού με τη διοίκηση του σωματείου, την οποία ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Παράλληλα ο Νίκος Κουρουπάκης ευχήθηκε ο ΠΟΗ να έχει μία ανοδική πορεία στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μετά από μια πολύ όμορφη χρονιά, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και να ασχοληθώ με το τοπικό ποδόσφαιρο, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Η λύση της συνεργασίας μας ήταν κοινή απόφαση. Στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας μου στην Α2 κατηγορία, ο στόχος της παραμονής ηταν γρηγορα και χρησιμοποιήθηκαν πολλά παιδιά από την αναπτυξιακή ομάδα της ακαδημίας γεννηθέντες τον 2007-2008.

Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία και κάθε χρόνο να συμμετέχουν περισσότερα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους τους ποδοσφαιριστές, τον πρόεδρο Παπαδάκη Γρηγόρη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μαρταβάτζη, τους συνεργάτες μου, Παπαδάκη Βασίλη, Σταμάτη Τζιώτη και τον υπεύθυνο της ακαδημίας Θόδωρο Μαρταβατζή. Καλή συνέχεια να έχετε με πολλές επιτυχίες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P