Ασίτες: «Αν δεν λυθεί το γηπεδικό η ομάδα δεν θα προχωρήσει – Έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για την προγραμματισμένη δεύτερη γενική συνέλευση έκαναν οι Ασίτες.

Η διοίκηση των «Λιονταριών» ζητάει την στήριξη του κόσμου, προκειμένου να μείνει ζωντανή η ομάδα και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. Παράλληλα τονίζουν πως αν δεν λυθεί το γηπεδικό η ομάδα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και αρκετά νεαρά παιδιά θα μείνουν μακριά από τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το ΔΣ της ΑΕ Ασιτών έχει προγραμματίσει δεύτερη γενική συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 8:00μμ στο δημοτικό γήπεδο Ασιτών. Προσκαλούμε όλο τον Ασιτιανό κόσμο να προσέλθει και να στηρίξει την προσπάθεια μας για να μείνει η ομάδα μας ζωντανή.

Μια ομάδα όπου τα τελευταία χρόνια αποτελεί ενεργός φορέας του χωριού μας και είναι η μόνη διέξοδος των παιδιών μας αλλά και των παιδιών της ευρύτερης περιοχής για τον αθλητισμό. Όσοι παλέψαμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα από το μηδέν, από το 2017 μέχρι και σήμερα, πλέον έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο με το κύριο μεγάλο ζήτημα του γηπεδικού, το οποίο αν δεν λυθεί άμεσα η ομάδα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και πολλά παιδιά της ευρύτερης περιοχής θα μείνουν μακρυά από τον αθλητισμό.

Σας περιμένουμε όλους. Το ΔΣ της ΑΕ Ασιτών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P