Θ. Αντωνάκης: «Χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του χωριού μου – Θα είναι η τελευταία μου χρονιά»

Η τελευταία του χρονιά φαίνεται ότι είναι η φετινή για τον Θοδωρή Αντωνάκη, αφού πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Ασήμι, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ομάδα του χωριού του, αλλά και για τα βήματα προς τα εμπρός που έχει κάνει το σωματείο.

Παράλληλα αποκάλυψε την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του χωριού μου. Το Ασήμι, το οποίο από πέρυσι που ήρθα έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά και αυτό ευθύνεται στον αδερφικό μου φίλο και κουμπάρο μου Νίκο Αεράκη, στον κ. Γενιτσαρίδη, στον κ. Καραταράκη και τον Ζαχάρη Σταματάκη.

Για εμένα φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά σαν ποδοσφαιριστή και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον θεό που με βοήθησε να κάνω όλα όσα έχω πετύχει. Έζησα τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο που ούτε καν θα το φανταζόμουν. Σταματάω γεμάτος, θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Μέχρι τότε όμως έχουμε μπροστά μας μια γεμάτη χρονιά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλει η ομάδα. Έξτρα στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά της περιοχή που έχουν πραγματικό ταλέντο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P