Μ. Καουκάκης: «Η άχαρη στιγμή έφτασε»

Το δικό του αντίο στον Ποσειδώνα είπε ο Μάνος Καουκάκης. 

Ο πρώτος σκόρερ του Ποσειδώνα μέσα από τα social media αποχαιρέτησε την ομάδα των Πατελών, ευχαριστώντας τον Αντώνη Βλαχάκη, τον Νίκο Σουτζή, τον Τέλη Καρασσάβα και φυσικά τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα έγραψε:  «Η άχαρη στιγμή έφτασε. Θέλω τυπικά να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκα στην ομάδα , πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας Βλαχάκη Αντώνη ο οποίος είναι όντως ο μοναδικός που έμεινε και στηρίζει και σε πράξη το όνομα και την ιστορία του Ποσειδώνα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι υποτιθέμενοι σύμβουλοι έχουν εξαφανιστεί.

Φυσικά να ευχαριστήσω το φίλο αλλά και προπονητή Νίκο Σουτζή, που ήταν πάντα παρών και σε καλά και κακά όπως και ο Σάκης Γεωργόπουλος. Αξία αναφοράς σε όλο αυτό είναι και ο άνθρωπος που ήταν κοντά μας και πάντα μας είχε έννοια ο Τέλης Καρασσάβας.

Τέλος θα αφήσω τους φίλους-συμπαίκτες που πραγματικά κάναμε ένα μεγάλο άθλο φέτος και δώσαμε μια αίγλη από τα παλιά καλά χρόνια στην ομάδα του Ποσειδώνα και σίγουρα σε όσα πέτυχα τη φετινή χρόνια δε θα τα είχα πετύχει αν δεν τους είχα. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στο σωματείο και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Καλό καλοκαίρι να έχουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P