ΜΟΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΣ

Αξίζουν και οι δύο χειροκρότημα!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Αξίζουν και οι δύο χειροκρότημα!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μοχός και Φαιστός μας χάρισαν μία υπέροχη μάχη τίτλου που κράτησε μέχρι τέλους!

Τελικά ο Μοχός ήταν αυτός που πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, χάρη στη νίκη του με 2-0 στην έδρα του Γιούχτα 2010. Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη ισοβάθμισε με τη Φαιστό, όμως η διαφορά των τερμάτων που ήταν υπέρ του Μοχού έκρινε την έκβαση του πρωταθλήματος.

Πάντως αξίζουν πραγματικά μπράβο και στα δύο σωματεία που πάλεψαν όλη τη χρονιά σώμα με σώμα, σε μία μάχη που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Το ποδόσφαιρο που παρουσίσαν, αυτή η ανταγωνιστικότητα και η σκληρή μάχη μεταξύ τους θα μείνει χαραγμένη!

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα