Τα δύο «τοτέμ» στην άμυνα του Ρωμανού

Όταν έχεις παίκτες με τέτοια ποιότητα και εμπειρία μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους.

Για ακόμα μία χρονιά ο Ρωμανός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τερματίζοντας στην 3η θέση. Ένα από τα βασικά στοχεία που έφεραν την ομάδα της Ελιάς τόσο ψηλά ήταν σίγουρα η αμυντική της λειτουργία, καθώς δέχτηκε μόλις 32 γκολ, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθήμα, επίδοση που ήταν η τρίτη καλύτερη στην κατηγορία.

Όταν όμως έχει παίκτες όπως ο Κώστας Μπαλάφας και ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης στα μετόπισθεν, τότε δεν έχει τίποτα να φοβάσαι. Τι κι αν έχουν πλέον φτάσει σε μία θεωρητικά μεγάλη ποδοσφαιρική ηλικία, παραμένουν σε απολύτως ανταγωνιστικό επίπεδο, έχοντας μάλιστα 27 και 23 συμμετοχές αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Α1.

Είναι άλλωστε δύο παίκτες που και μόνο με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αναβαθμίζουν ποιοτικά το σύνολο με το οποίο αγωνιζόνται, κουβαλώντας εμπειρία και παραστάσεις χρόνων από μεγαλύτερες κατηγορίες. Μπαλάφας και Ανυφαντάκης αποτελούν πραγματικά δύο… βράχους. δύο «τοτέμ» για την ομάδα του Ρωμανού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ