Θέλει να… καλπάσει και με Μποκέα ο Μ. Πατεράκης (pic)

Έτοιμος να… σκοράρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο αρχηγός του Αλόγου Μαλεβιζίου, Μάνος Πατεράκης.

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και όλες οι παρατάξεις προσπαθούν να βάλουν στο… ρόστερ τους κάποιο «δυνατό» όνομα, που θα τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Δήμο Μαλεβιζίου, με την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού, Μάνου Πατεράκη. Η εμπειρία του στον αθλητικό τομέα αλλά και στο γεγονός ότι οραματίζεται ένα διαφορετικό Μαλεβίζι έκαναν τον Μενέλαο Μποκέα να συνεργαστεί μαζί του και να τον συμπεριλάβει στους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του αρχηγού των πρωταθλητών της Β2 ΕΠΣΗ:

«Από την καρδιά του Πολύδροσου στην καρδιά του Μαλεβιζίου. Ο Μάνος Πατεράκης είναι ένας νέος Μαλεβιζιώτης, που έχει γράψει χιλιόμετρα στα γήπεδα. Αρχηγός που γνωρίζει πώς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πνεύμα δραστήριο και δημιουργικό, δουλευταράς, συνιδρυτής που δίνει ψυχή στο Άλογο Μαλεβιζίου, απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι η νέα γενιά αυτού του τόπου που θέλει να δημιουργεί, να προσφέρει, να αφήνει αποτύπωμα για όλους. Μάνο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Συνεχίζουμε!».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P