Ν. Τζώρτζογλου: «Τα παιδιά απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές – Η επιτυχία ανήκει στις ακαδημίες»

Για την μεγάλη πρόκριση της Μικτής Κ16 στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι τώρα στην διοργάνωση, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στις ακαδημίες που έχουν τους ποδοσφαιριστές.

Τώρα όσον αφορά τον τελικό σημείωσε ότι δεν έχει προτίμηση  στον αντίπαλο, τονίζοντας πως ευχή όλων είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και το Ηράκλειο να βρεθεί στην κορυφή.

Συγκεκριμένα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό: «Ήταν μια αξιόλογη και καλή ομάδα η Αργολίδα, όμως καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης θεωρώ είχαμε την υπεροχή και ελέγχαμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και τα παιδιά μας πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ευελπιστούμε την άλλη Κυριακή να είμαστε πρωταθλητές». 

Για τον μεγάλο τελικό και την πορεία των Μικτών μέχρι τώρα: «Σίγουρα και οι δύο υποψήφιες ομάδες η ΕΠΣ Πέλλας και η ΕΠΣ Κοζάνη είναι αξιόλογες ομάδες, καθώς μόνο που έφτασαν στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας λέει πολλά. Όμως και η δική μας ομάδα απέδειξε ότι έχει δυναμική και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Θεωρώ ότι τα δικά μας παιδιά μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία μας στην διοργάνωση είναι τεράστια επιτυχία και αυτή οφείλεται στους ποδοσφαιριστές, που έχουν αποδείξει τι αξίζουν στις ακαδημίες που έχουν τα παιδιά και τα προπονούν. Εμείς απλά διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τα παιδιά σε αυτά τα κρίσιμα ματς. Είναι τεράστια η επιτυχία του προπονητή του Βασίλη Μπαστάκη ο οποίος οδήγησε το Ηράκλειο στην κορυφή, όμως ξανά λέω κυρίως η επιτυχία είναι στις ακαδημίες που έχουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν έχει προτίμηση στον τελικό: «Όχι δεν έχω καμία. Όποια ομάδα κερδίσει τον άλλον ημιτελικό θα την αντιμετωπίσουμε στον τελικό. Στην ΕΠΣ Πέλλας έχω τον Αστέριο τον Αντωνίου πρόεδρο, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και μας δένουν αδερφικές σχέσεις. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος. Ελπίζω να είναι το Ηράκλειο».

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ