Αρ. Μαυρογιαννάκης: «Καταφέραμε το στόχο μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Κεραυνού στη φετινή σεζόν εμφανίστηκε στον απολογισμό του ο Άρης Μαυρογιαννάκης.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που ήταν και το ζητούμενο για τον Κεραυνό, αναφέροντας πως μέσα από δυνατές παραστάσεις όπως το πρωτάθλημα της Α1, έχουν μόνο να κερδίσουν, μεγαλώνοντας ποδοσφαιρικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο GRANDSPORT:

«Η σεζόν είναι πολύ επιτυχημένη, είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορούσε να το κάνει αυτό. Ήταν αυτό που ακριβώς θέλαμε να κάνουμε, να βάλουμε νέα παιδιά σε μία τόσο ανταγωνιστική διαδικασία όπως το πρωτάθλημα της Α1.

Αυτό το εγχείρημα χρειαζόταν την στήριξη της διοίκησης που την είχαμε μέχρι τέλους. Πήγαμε με μικρούς που είχαν τεράστια βελτίωση μέσα στη σεζόν. Στα τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοι μας έφτυναν αίμα για να μας κερδίσουν.

Είχαμε αυτόν τον προγραμματισμό με παιδιά του 2006 και 2007 κυρίως, μικροί σε ηλικία, ώστε να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Θα ήταν καλό να επιτευχθεί η παραμονή, ωστόσο δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Καταφέραμε το στόχο μας και δείξαμε πως βασιζόμαστε στα δικά μας παιδιά. Το επιλέξαμε εξ αρχής και η διοίκηση μας στήριξε. Έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P