Αντ. Βλαχάκης: «Ώρα μηδέν για τον Ποσειδώνα – Ίσως έρθει η οριστική αποχώρηση μου»

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το ιστορικό σωματείο του Ποσειδώνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Βλαχάκη.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα σε δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? εξέφρασε την απογοήτευση του για την αδιαφορία που δείχνουν προς το ιστορικό σωματείο, τονίζοντας πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ομάδα, όπως έκανε σχεδόν όλο το Δ.Σ.

Παράλληλα στις δηλώσεις του ανέφερε τους λόγους που έφτασε σε αυτό το σημείο η κατάσταση, τονίζοντας πως ο φετινός σχεδιασμός για πολλές ομάδες δεν θα είναι ευχάριστος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ώρα μηδέν για τον ιστορικό Ποσειδώνα. Επιτακτική ανάγκη η άμεση ανταπόκριση φίλων της ομάδας και του Αθλητισμού γενικότερα. Δυστυχώς για τις περισσότερες ομάδες ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο, όσο αισιόδοξος και αν είμαι δεν θα είναι ευχάριστος για πολλούς.

Περίμενα μετά το ιστορικό επίτευγμα της δημιουργίας ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου ότι θα πλησίαζαν αρκετοί δίπλα στην ομάδα μας. Η απογοήτευση όσο περνάνε οι ώρες ολοένα και με κάνει να ασφυκτιώ.

Ίσως τις επόμενες ώρες να γύρει η ζυγαριά στην οριστική αποχώρηση μου μετά και την χθεσινή αποχώρηση σχεδόν όλων των μελών του Δ.Σ. Οι λόγοι γνωστοί πια σε όλους μας. Οι ευθύνες νομικά και οικονομικά και από την άλλη η έλλειψη γηπέδων, η άνιση μεταχείριση των ομάδων από τους φορείς και το βεβαρυμμένο πρόγραμμα, Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο σε ώρες που οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εργάζονται μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε ότι ήρθε η ώρα να προτιμήσουμε την υγεία μας περισσότερο από την ικανοποίηση και τα όνειρα κάποιων.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα δεν υπάρχει πια από κανένα διάθεση να υπηρετήσει το άθλημα κινδυνεύοντας η ζωή του. Αν δεν παρθούν γενναίες αποφάσεις συνενώσεων ομάδων και ισότιμης μεταχείρισης στα σωματεία προβλέπω άδειες καρέκλες σε όλα τα επίπεδα διοικήσεων πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P