Χρ. Βασιλάκης: «Αισιόδοξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου – Ο αθλητισμός η δυναμική απάντηση»

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης μετά το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον των ομάδων.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι αισιόδοξος για ομάδες που έχουν αποχωρήσει από τα τοπικά δρώμενα να επιστρέψουν ξανά στην αγωνιστική πραγματικότητα.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα και να βοηθήσει τον ισχυρό άνδρα του Πόρου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τώρα που τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων για τις εθνικές εκλογές αλλά βλέποντας και την τρέλα που επικρατεί (κυρίως στα χωριά προς το παρόν) για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου για το διοικητικό μέλλον των ομάδων μας αυτό το καλοκαίρι .

 Δηλαδή τόσοι υποψήφιοι που παρέλασαν από τα γήπεδα με 5-6 κολαλούζους έκαστος, τόσες βραβεύσεις, τιμές, τραπέζια και αν υπολογίσουμε και τους τοπικούς και διαμερισματικούς συμβούλους που ετοιμάζονται για τους δήμους είμαι σίγουρος ότι γεμίσουν τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων από οραματιστές παράγοντες.

Είμαι αισιόδοξος διότι υπάρχει χρόνος ότι θα ξανασυσταθεί ο Ιστορικός Πατούχας, η ΟΦΑ,οι Γούβες, τα Δειλινά, η Γαλιά, ο Διαγόρας, η Επισκοπή, η Τριτωνία, οι Κουνάβοι, η Θέρισσος,ο Πήγασος και τόσες άλλες ομάδες που λείπουν από τα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.

 Κύριοι ο αθλητισμός είναι η πιο δυναμική απάντηση στα περισσότερα θέματα των νέων παιδιών, των παιδιών μας και του μέλλοντος της χώρας, αγκαλιάστε τον, αγαπήστε τον, στηρίξτε τον . Τέλος να ευχηθώ από βάθος καρδιάς περαστικά και γρήγορη επάνοδο σε ένα άνθρωπο που προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό και που δοκιμάζεται με ένα σοβαρό θέμα υγείας . Όσοι μπορούν να δώσουν αίμα ας πάνε είναι κάτι που μόνο δωρίζεται. Περαστικά Γιάννη Ασαριωτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P