Παν. Χιώτης: «Μια καλή παρέα – Επιτυχημένη η φετινή χρονιά»

Η Γαρίπα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ κα κέρδισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνείσφεραν σε αυτήν την επιτυχία, ο Παναγιώτης Χιώτης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την δική του παρουσία στην ομάδα, στην πρώτη του χρονιά αλλά και για την πορεία της ομάδας, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η χρονιά τελείωσε με μια πολύ γλυκιά γεύση της απονομής μας ως δευτεραθλήτρια ομάδα μαζί και με την άνοδο μας στην επόμενη κατηγορία. Για να μπορέσω όμως να πω τον ακριβή απολογισμό θα ανατρέξω στην αρχή της σεζόν που μας πέρασε και στις πρώτες μου επαφές με την ομάδα μιας και ήταν η πρώτη μου σεζόν με αυτήν

Εγώ συνάντησα ένα σύνολο ανθρώπων από τον πρόεδρο μέχρι και τον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή οι οποίοι αρχικά μου δώσανε να καταλάβω ότι είμαστε μια καλή παρέα. Οι στόχοι μας ήταν να κάνουμε μια πολύ αξιοπρεπή πορεία και ότι είναι να έρθει καλοδεχούμενο χωρίς άγχος και χωρίς πρέπει. Όλο αυτό είχε και το αποτέλεσμα που είδαμε όλοι δηλαδή όμορφο ποδόσφαιρο και αξιοπρεπείς εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Οπότε ναι μπορώ να πω τώρα ότι η φετινή σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P