Λ. Τριανταφυλλίδης: «Αν το πιστεύαμε περισσότερο…»

Τι είπε ο έμπειρος αμυντικός μέσος για τον υποβιβασμό του ΑΟΤ.

Η σεζόν κύλησε άσχημα για το Τυμπάκι και ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές, που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια αυτής της εφιαλτικής περιόδου. Ο δυναμικός παίκτης μίλησε στο GRANDSPORT και υποστήριξε πως υπήρξαν ματς, που οι «ασπρόμαυροι» δεν πίστεψαν όσο θα έπρεπε στους εαυτούς τους κι αυτό το πλήρωσαν. Αναλυτικά δήλωσε:

«Πήγα στο ΑΟΤ έχοντας μάθει τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση τους. Από την πρώτη μέρα στην ομάδα μας έκαναν να νιώσουμε λες και ήμασταν χρόνια σε αυτήν, ήταν μια διοίκηση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ομάδες υψηλότερου επιπέδου, που δεν μας στέρησε τίποτα όλη την χρόνια, χωρίς να μας βάλει πίεση ούτε μια στιγμή για τα κακά αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι αν σε κάποια παιχνίδια η ομάδα πίστευε περισσότερο ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω, θα μπορούσε να το πετύχει και να είναι καλύτερη συγκομιδή. Μεγάλο ρόλο που έπεσε η ομάδα ήταν ότι χάσαμε πολλά παιχνίδια στο γκολ μέσα στην έδρα μας, ενώ ήμασταν καλύτεροι και αυτό μας είχε «κουράσει» ψυχολογικά .

Ο 5ος όμιλος ήταν πολύ δυνατός, με ιστορικές ομάδες που παίζανε καλό ποδόσφαιρο, εμείς τα δώσαμε όλα και αλλά δεν εκπληρώσαμε το φετινό στόχο της ομάδας. Κάθε χρόνια είναι διαφορετική, μάθαμε από το φετινό, όπως και η διοίκηση. Πιστεύω κάποια στιγμή η ομάδα του ΑΟΤ να ξανά ανάβει σε εθνικές κατηγορίες, γιατί όπως είπα ήταν άψογοι σε όλα τους».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P