Μήνυμα αποχώρησης του Μ. Πλατάκη στον Ποσειδώνα

Τα συγκινητικά λόγια του αντιπροέδρου του ιστορικού σωματείου.

Ο Μιχάλης Πλατάκης με μία συγκινητική ανάρτηση ουσιαστικά «φωτογραφίζει» την αποχώρηση του από τον Ποσειδώνα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια. Αναλυτικά έγραψε:

«Ένα ταξίδι όμορφο.. δύσκολο.. Πολλοί στόχοι που επιτεύχθηκαν… Μια ομάδα αναγεννημένη από τις στάχτες της… Ώρες πολλές, προβλήματα πολλά… που πάντα έβρισκαν λύσεις… Ταξίδι άγνωστο για μένα… Με μόνη σκέψη να βοηθήσουμε τη γειτονιά μας… Χωρίς κανένα αυτοσκοπό….

Περήφανος για ό, τι καταφέραμε.. Άλλες φορές πολύ καλά, άλλες φορές κάνοντας και λάθη (μαθαίνοντας από αυτά). Περήφανος, όμως, για ό, τι καταφέραμε μόνοι μας με τις δικές μας δυνάμεις.. Αυτοί οι ελάχιστοι.. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και φίλο μου Αντώνη Βλαχάκη… Ευχαριστώ τον coach και φίλο μου επίσης, που μας ανέχτηκε, Νίκο Σουτζή, με τις αμέτρητες ώρες στο τηλέφωνο και συναντήσεων..

Ευχαριστώ τον Αντώνη Βασιλάκη. Αυτός ξέρει τι περάσαμε, πάντα με χαμόγελο και όρεξη.. Σταύρο Καπά, ό,τι και να πω για σένα είναι λίγο… Και τέλος τον φίλο μου Αντώνη Σταματάκη, που ποτέ δεν μας είπε όχι… Βοηθήστε την ομάδα, το αξίζει.. Ελάτε κοντά και αγαπήστε τις Πατέλες. Καλή συνέχεια Ποσειδωνάρα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P