Αλλάζει… χέρια ο ΑΟΤ: Αποχωρεί η διοίκηση της ομάδας

Ριζικές αλλαγές στον Αθλητικό όμιλο Τυμπακίου, καθώς όπως έγινε γνωστό αποχωρεί η διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ’ Εθνική, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αποχωρήσει και να παραχωρήσει τη θέση του σε όποιον ενδιαφερθεί για την… επόμενη ημέρα του ΑΟΤ.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, όπου θα γίνει οικονομικός απολογισμός και θα οριστεί ημερομηνία εκλογών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλαθλοι του ΑΟ Τυμπακίου,

Μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική σεζόν της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία της Γ Εθνικής,  στην οποία, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να παραμείνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Να αποχωρήσει από την Διοίκηση της ομάδας και να παραχωρήσει τη θέση του σε ένα νέο σχήμα που μπορεί να συσταθεί από πρόσωπα φρέσκα με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την ομάδα μας.

Τις επόμενες μέρες θα εξαγγείλουμε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γίνει οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένων. Στη  Γενική Συνέλευση  θα οριστεί ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων της ομάδας.

Το Δ. Συμβούλιο θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την ημερομηνία της τελικής Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να αντιμετωπίσει πιθανά  θέματα που θα προκύψουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

                                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                            Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P