Γ. Κοζυράκης: «Όλοι δουλέψαμε σκληρά φέτος – Ο Ποσειδώνας με έχει αγκαλιάσει»

Για τον απολογισμό του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και για τους στόχους του μίλησε ο Γιάννης Κοζυράκης. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών της ομάδα των Πατελών, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλο το σωματείο για την σκληρή δουλειά που έκαναν φέτος και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια καλή σεζόν σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει και για το γεγονός αν μείνει ή όχι στο σωματείο θα ξεκαθαρίσει στις συναντήσεις που θα κάνει με την διοίκηση.

Συγκεκριμένα για την φετινή χρονιά ανέφερε:  «Σίγουρα η πορεία της ομάδα μπορώ να την χαρακτηρίσω σε γενικές γραμμές επιτυχημένη αν υπολογίσουμε το νεαρό της ηλικίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και στην απειρία της κατηγορίας σε πολλά παιδιά. Ο αρχικός στόχος όμως της ομάδας ήταν η σωτηρία επιτεύχθηκε εύκολα και είμαστε χαρούμενοι. Θέλω από την μεριά μου να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, διοίκηση γιατί όλοι με σκληρή δουλειά τα καταφέραμε». 

Για τον στόχο του: «Ο δικός μου στόχος είναι ότι σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και με γεμίζει. Να παίζω ποδόσφαιρο. Αρχικά θέλω να πω ότι είναι η δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα και όλοι με έχουν αγκαλιάσει σαν να είμαι χρόνια μέλος της οικογένειας. Τώρα αν θα συνεχίσω ή όχι στον Ποσειδώνα αυτό θα φανεί στο επόμενο διάστημα που θα γίνει η συνάντηση με την διοίκηση. Τώρα προέχει η αποφόρτιση και η ξεκούραση από τις υποχρεώσεις που είχαμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P