Ο Καναβάκης έδωσε το διπλό στους Νέους Αλμυρού!

Με νίκη ολοκλήρωσαν την χρονιά οι Νέοι Αλμυρού, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 του Ασημίου εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294509″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294509″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι έπαιρνε ρυθμό με τις δύο ομάδες να σπαταλάνε ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Ωστόσο οι Νέοι Αλμυρού ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Καναβάκη να κάνει ωραία ενέργεια και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Ασήμι ανέβασε τις γραμμές του προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, χάνοντας ευκαιρίες με τους Καρτάκη και Καναβάκη, με του πρώτου την προσπάθεια να χτυπάει δοκάρι και του δεύτερου να διώχνουν πάνω στην γραμμή οι γηπεδούχοι.

Το Ασήμι πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες στα καρέ των Νέων Αλμυρού, όμως έλειψε η αποτελεσματικότητα με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει ως το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294509″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P