«Διπλό» της ΑΕΚ σε ματσάρα στο Ατσαλένιο κόντρα στον αξιόμαχο Κεραυνό

Η ΑΕΚ πέρασε από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του αξιόμαχου Κεραυνού με 3-4, σε ένα εξαιρετικό ματς, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235112″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235112″]

Παρά το δυνατό αέρα, στο πρώτο 25λεπτο το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, χωρίς ωστόσο τη κλασσική ευκαιρία, με την ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ στο 36ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Τάγγινη, με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός μπήκε πολύ δυνατά και στο 48ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Φανούρης Παπαδάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Κωνσταντακόπουλος έστειλε τη μπάλα με νέο σουτ ελάχιστα άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 50’ όταν το πλασέ του Γωνιανάκη απέκρουσε ο Μήτρου και στην επαναφορά το σουτ του Παπαδάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δύο σουτ του Κεραλάκη στο 53’ και 56’ δεν βρήκαν εστία, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 59ο λεπτό με τον Χρήστο Νικολάου.

Όμως η απάντηση του Κεραυνού ήταν άμεση, χάνοντας αρχικά κλασσική ευκαιρία με τον Κωνσταντακόπουλο να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 63’ σε ανατροπή του Κωνσταντακόπουλου μέσα στη περιοχή, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Καλλέργης για το 1-2.

Όμως η ΑΕΚ βρήκε και τρίτο τέρμα στο 68’, όταν από λάθος της άμυνας εκμεταλλεύτηκε ο Φρόκου, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος δύο λεπτά αργότερα έκανε το 1-4, με τον Κεραυνό να συνεχίζει τη προσπάθεια του και στο 80′ μείωσε με τον Κουγιό σε 2-4. Οι παίκτες του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 89′ με τον Καλλέργη , με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος, με την ΑΕΚ να παίρνει μια σπουδαία νίκη σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235112″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P