Απαγόρευση εισόδου σε Μαντζιώρο και Πατραμάνη!

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ ανακοίνωσε τις ποινές προς τους παράγοντες.

Ο γενικός αρχηγός του ΑΟΤ, Γρηγόρης Μαντζώρος τιμωρήθηκε με 10 ημέρες απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, ενώ για τον πρόεδρο του Αγίου Δημητρίου, Νίκο Πατραμάνη απαγορεύτηκε η είσοδος για 15 ημέρες.

Η ανακοίνωση:  «ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟΤ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ -ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 21/02.05.2023 επιβάλλονται οι   κάτωθι ποινές:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του ΑΟΤ και ο Παράγοντας του κ. ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ Γ  για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 19/04/2023 ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑΣ – ΑΟΤ  οι οποίοι έστειλαν έγγραφη Απολογία.-

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΟΤ  ΠΟΙΝΗ της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

Στον κ. ΜΑΝΤΖΩΡΟ Γ (10) ΗΜΕΡΕΣ  ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ -ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 21/02.05.2023 επιβάλλονται οι   κάτωθι ποινές:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  και ο Παράγοντας του κ. ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ Ν. για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 23/04/2023 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  οι οποίοι δεν  προσήλθαν σε Απολογία.-

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ .

Στον κ. ΠΑΤΡΑΜΑΝΗ Ν.  ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΕΣ (ΑΡΘΡΟ 12 παρ. 1) ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P