Στ. Ανωγειανάκης: «Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής – Να έχουμε τον κόσμο της Μεσσαράς δίπλα μας»

Για το ιστορικό παιχνίδι του Final 4 με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Στέλιος Ανωγειανάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει το σωματείο από την Μεσσαρά, αφού μπορεί να έχει τρία κύπελλα, όμως σε Final 4 και σε τέτοια γιορτή του ποδοσφαίρου δεν έχει ξανά βρεθεί.

Παράλληλα μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως θα καταθέσουν άπαντες την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Τέλος κάλεσε τον κόσμο της Μεσσαράς να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να την χειροκροτήσει για την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα…

Συγκεκριμένα για το ματς και την διοργάνωση τόνισε: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού μπορεί το Ασήμι να το έχει κατακτήσει τρεις φορές, ωστόσο σε Final 4 βρισκόμαστε πρώτη φορά. Είναι μεγάλο πράγμα για εμάς να συμμετέχουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού, κόντρα σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και του Α’ Τοπικού.

Εμείς από την πλευρά μας θα το χαρούμε όσο μπορούμε. Μόνο κερδισμένοι θα είμαστε από τις εμπειρίες. Ότι πιθανότητες έχουμε θα τις εξαντλήσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα στον θεσμό του κυπέλλου και βάση αυτών των στοιχείων θα φανεί τι κάναμε και τι πήραμε.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά στο γήπεδο μέσα είναι έντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς και ο ποιο καλός και τυχερός να κερδίσει να πάει στον τελικό». 

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο του Ασημίου και γενικότερα της Μεσσαράς δίπλα μας, αφού είμαστε η μοναδική ομάδα που αντιπροσωπεύει την Μεσσαρά, έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο και εύχομαι να μας στηρίξει και να χαρούν και αυτοί, αυτό που θα ζήσουμε και εμείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P