Εμφατικό «διπλό» για το Λίντο

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ του 1ου ομίλου κατάφερε να πανηγυρίσει το Λίντο στην έδρα του Αγίου Δημητρίου επικρατώντας με 4-2.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294500″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294500″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το Λίντο αφού μόλις στο 13ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ιπποκράτη Κομνήνο κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ για να πάρουν σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Ο Άγιος Δημήτριος αντέδρασε και δημιούργησε φάσεις με αποτέλεσμα να κάνει το 1-1 με τον Γωνιανάκη που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Λίντο κατάφερε ξανά να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 55ο λεπτό με τον Αντώνη Κομνηνό. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την συγκέντρωση του και έφερε ξανά το ματς στα ίσα με τον Γιάννη Παπαδάκη.

Το παιχνίδι από εκεί και μετά άνοιξε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Το Λίντο ήταν πιο αποτελεσματικό και κατάφερε να κάνει το 2-3 με τον Ιπποκράτη Κομνηνό στο 75ο λεπτό.

Ο Άγιος Δημήτριος στο τελευταίο τέταρτο πίεσε για το 3-3 με αποτέλεσμα το Λίντο να βρει χώρους και να το εκμεταλλευτεί στις καθυστερήσεις με τον Ανδριαδάκη να κάνει το 2-4 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294500″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P